Pfizer "Eczacılık ve Endüstride Kariyer İmkanları" Semineri

Fakültemiz Eczacılık Öğrencileri Birliği (KTUPSA)’nin organizasyonu ile 23 Mart 2021 Salı günü Pfizer Dahili Uzmanlıklar Bölgesel Medikal Müdürü Ecz. Seray ŞENER, Pfizer Onkoloji Bölgesel Medikal Müdürü Ecz. Oldaç Uras DURSUN, Pfizer Ülke Ürün Güvenliliği Lideri Ecz. Elif YÜCEL, Pfizer Promosyonel Uyum ve Dijital Medikal Lideri Dr. İlknur AKBULUT ve Pfizer İnsan Kaynaklarından Cansu ÖKTEM ve Berk BİLMEZ “Eczacılık ve Endüstride Kariyer İmkanları” başlıklı bir seminer sundu. Covid-19 pandemisi nedeniyle video konferans yoluyla yapılan toplantıyı KTUPSA öğrencileri, Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÇOBAN başkanlığında organize etti.

Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine vermiş olduğu katkılardan dolayı seminerin gerçekleştirilmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz.

24 Mart 2021