Öğrencilerimizin laboratuvar sunumları 26 Mayıs-15 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi!

COVID-19 pandemisi nedeniyle Uzaktan Eğitim yolu ile devam ettiğimiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde öğrencilerimizin, bireysel özgüvenlerini kazanmaları, takım çalışması yapabilme kabiliyetlerinin gelişmesi ve araştırma merakıyla sunum hazırlama tekniklerini öğrenebilmeleri amacıyla her dönem gerçekleştirilen ödev sunumları çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Bu amaçla öğrencilerimiz; “ECZ 2008 Farmasötik Kimya-1 Laboratuvarı” ve “ECZ 3012 Farmasötik Kimya-3 Laboratuvarı”  dersleri kapsamında, 26-Mayıs-15 Haziran 2021 tarihleri arasında, ilaç molekülleri ile ilgili verilen ödev konularını, çevrimiçi ve canlı olarak sistemdeki tüm sınıf arkadaşlarına ve Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyelerine her bir ders için dörder oturum olacak şekilde sundular.

30 Haziran 2021