Her Yönüyle Eczacılık Seminerleri

Fakültemiz Eczacılık Öğrencileri Birliği (KTUPSA)’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen “Her Yönüyle Eczacılık Seminer Dizisi” kapsamında bir seri seminer düzenlendi. Covid-19 pandemisi nedeniyle tüm seminerler video konferans yoluyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine vermiş oldukları katkılardan dolayı seminerlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

✓ 04.12.2021 – ADLİ ECZACILIK, Prof. Dr. Göknur AKTAY (Adli Bilimciler Derneği Adli Eczacılık Komisyon Başkanı)

✓ 15.12.2021 – ECZACILIK MEVZUATI VE MESLEĞE GİRİŞ, Ecz. Hukukçu Tuğçe AYDIN (Giresun Selçuk Ecza Deposu Mesul Müdürü)

✓ 22.12.2021 – FARMAKOVİJİLANS, Dr. Ecz. N. Demet AYDINKARAHALİLOĞLU (TİTCK Farmakovijilans ve Kontrole Tabi Maddeler Dairesi Başkanı)

18 Ağustos 2022