haberler

Fakültemizde Hasta Bilgilendirme Yarışması Heyecanı

Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından her yıl Ankara’da düzenlenen Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması’nda fakültemizi temsil edecek öğrencimizi seçmek amacıyla, bu yıl fakültemizde 6. Hasta Bilgilendirme Yarışmasını coşkuyla düzenledik. Fakültemiz Hasta Bilgilendirme Yarışması Düzenleme komitesi tarafından fakültemiz öğrenci birliği KTUPSA’nın katkılarıyla üç aşamada gerçekleştirilen yarışmada 8 adayın; 3 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen 1. aşamada (Bilim aşaması) teorik bilgileri, 5 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen 2. aşamada (Sanat aşaması) majistral ilaç hazırlama becerileri ve 6 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen 3. aşamada (Sevgi aşaması) ise reçete ile gelen hastayı bilgilendirme performansları değerlendirildi. Bu üç aşamanın sonucuna göre, dereceye giren öğrencilerimiz 12 Ocak 2024 tarihinde düzenlenen gösterim ile ilan edildi.

Fakültemizde düzenlenen 6. Hasta Bilgilendirme Yarışması’nda; üçüncü Esra Barik, ikinci Edanur İmzaoğlu ve birinci Ayşe Turgut oldu. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, 6. Hasta Bilgilendirme Yarışması heyecanını paylaşan tüm öğrencilerimize, hocalarımıza ve 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası yönetimi ve üyelerine  teşekkür ediyoruz.

Fakültemiz 6. Hasta Bilgilendirme Yarışması birincisi sevgili öğrencimiz Ayşe Turgut’a, 26-28 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan 20. Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması’nda başarılar diliyoruz.


06 Şubat 2024