Fakültemiz Öğretim Üyelerinin "Türkiye'de Eczacıların İstihdamı ve Çalışma Şartları" Konulu Paneli

Üniversitemiz ev sahipliğinde 2-6 Mayıs 2023 tarihlerinde KTÜ Osman Turan Kültür Merkezi’nde düzenlenen “8th International Health Sciences and Management Conference” isimli etkinliğe fakültemiz öğretim üyeleri de “Türkiye’de Eczacıların İstihdamı ve Çalışma Şartları” isimli panelde yer alarak katkı sağladılar.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Özlem Uğurbaş ARSLAN, fakültemiz dekan yardımcıları Doç. Dr. İnci Selin DOĞAN ve Dr. Öğr. Üyesi Sevda TÜRK, fakültemiz klinik eczacılık anabilim dalı başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yeşim KAYA YAŞAR yer aldılar. Güncel eczacılık uygulamaları, eczacı istihdamı ve ilgili yönetmelikler konularında yapılan sunumların ardından, soru cevap kısmı ile dinleyicilerin soruları değerlendirildi. Program bitiminde kongre eş başkanı Prof. Dr. Sedat BOSTAN tarafından konuşmacılara plaket ve katılım belgesi takdimi gerçekleşti.
Değerli öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

11 Mayıs 2023