Eczacılık Fakültesi 8. Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 8. Mezuniyet Töreni 20 Haziran 2023 tarihinde KTÜ Atatürk Kültür Merkezi Hasan SAKA Salonu'nda Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Akif CİNEL’in katılımıyla gerçekleştirildi. Mezuniyet törenimize destekleri ve katılımlarından dolayı Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray KOÇHAN’a, 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Özlem UĞURBAŞ ARSLAN’a, Genel Sekreteri Ecz. Turgay BIYIK'a, Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Asena Elif KOÇ’a, Büyük Kongre Delegesi Ecz. Çetin KANSIZ’a, fakültemiz öğretim üyesi, öğretim elemanı ve tüm personeline, çok sevgili öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize içtenlikle teşekkür ederiz. Mezunlarımıza meslek hayatlarında başarılar dileriz!

22 Temmuz 2023