6. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz 6. Danışma Kurulu Toplantısı, 29 Kasım 2023 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN başkanlığında hibrit (online ve yüzyüze olacak şekilde) olarak gerçekleştirildi. Toplantıya Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray KOÇHAN, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Maksut COŞKUN, TEB 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Özlem UĞURBAŞ ASLAN, Pfizer Terapötik Alan Lideri Dr. İlknur AKBULUT,  İl Sağlık Müdürlüğü’nden Eser BAŞARAN, serbest eczacılar Dr. Ecz. Aysel ÖZEKİN ve Ecz. Necdet DURGUN, KTÜ Farabi Hastanesi Eczacısı Ecz. Merve KILIÇ, Giresun Selçuk Ecza Deposu’ndan Hukukçu Eczacı Tuğçe AYDIN, Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin YAYLI ve ayrıca Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İnci Selin DOĞAN ve Dr. Öğr. Üyesi Sevda TÜRK katıldılar.
Toplantıda fakültemiz ve danışma kurulunun görevleri, kurulun yapısı ile ilgili genel bilgiler verildikten sonra; özellikle fakültemizin eğitim öğretiminin geliştirilmesi, öğrencilerimizin sektördeki farklı iş kolları üzerine bilgilendirilmesi ve hazırlanması, bu hususta yapılabilecek eğitim öğretim ve faaliyetlerle öğrencilerimizin daha iyi ve sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yetiştirilip mezun edilmeleri hususunda görüş birliğine varıldı.
Fakültemize katkılarından dolayı toplantıya katılan değerli konuklarımıza ve fakültemiz üyelerine teşekkür ediyoruz.

30 Kasım 2023