etkinlikler

Kasım

SEMİNER: Öğr. Gör. Ali Haydar Doğu tarafından 22 Kasım Çarşamba günü "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu: Bireysel ve Kurumsal Sorumluluklar" başlıklı seminer sunuldu

2016 yılında kabul edilen Kişisel Verilerin Korunması Kanunu; Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları içermektedir. Mezun olduklarında sürekli kişilerin verileriyle karşılaşacak bir meslek grubuna bireyler yetiştiren Fakültemizde öğrencilerimize yönelik bu konuda mutlaka her yıl seminer düzenlemekteyiz. KTÜ personelleri olarak, kişisel verilerin korunmasında bireysel ve kurumsal sorumluluklarımızın neler olduğunu bizlere hatırlatmak üzere, KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Sayın Ali Haydar Doğu Hocamız Fakültemizde “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu: Bireysel ve Kurumsal Sorumluluklar” konusunda önemli bir bilgilendirme semineri yapmıştır. Sayın Hocamıza bu yeni kanunla ilgili yaptığı önemli açıklamalardan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Eczacılık Fakültesi