etkinlikler

Eylül

ORYANTASYON: 1. Sınıflar için 21-22 Eylül tarihleri arasında oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi

2017-2018 eğitim döneminde fakültemizde eğitime başlayacak  yeni  öğrencilerimizi tanımak ve onlara fakültemizi, üniversitemizi ve şehrimizi tanıtmak amacıyla 21-22 Eylül tarihlerinde ‘1. Sınıflar için Oryantasyon günleri’ programını gerçekleştirdik. 2 günlük bu  keyifli programın ilk gününde; öğrencilerimizi fakülte ve üniversitemiz, fakültemiz öğrenci toplulukları hakkında bilgilendirdik. Öğrencilerimiz , fakültemizdeki ilk derslerine sayın Mert Sandalcı’nın   ‘Ne içün Eczacılık Tarihi?’ adlı güzel sunumu ile başladılar.  Ardından, fakülte öğretim elemanları ile öğrencilerimiz KTÜ Sahil tesislerinde öğle yemeğine katıldılar.  1. gün programımız KTÜ Kampüs ve şehir turu, Atatürk Köşkü gezisi ile son buldu.

Oryantasyon programımızın 2. gününde, 1. Sınıf öğrencilerimize öğretim üyelerimiz tarafından  Eczacılık eğitimindeki derslerin tanıtımları yapıldı. Fakülte idari personellerimizden Kemal Yolcu , öğrenci işleri ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi. Etkinliğimiz, Fakültemiz EMEG Birimi eğitim etkinlikleri kapsamında düzenlenen öğretim görevlisi sayın Ali Haydar Doğu’nun  ‘Bilişim Suçları’ semineri ile devam etti. Oryantasyon programımız üniversitemizin ‘Faruk Ahmet Barutçu Kütüphanesi’ gezisi ile son buldu.

Oryantasyon programımızın düzenlenmesine  katkıda bulunan üniversitemiz rektörlüğüne, Maçka Belediyesi’ne, Selçuk Ecza Deposu’na ve Trabzon Kamu Eczacılık Fakültelerini Güçlendirme, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne teşekkür ederiz.

Eczacılık Fakültesi