etkinlikler

Haziran

ETKİNLİK: 4. Sınıf öğrencilerimizin makale sunumları

Öğrencilerimizin hem bireysel hem de ekip çalışması halinde bir bilimsel çalışmayı derleyerek sunabilme bilgi ve becerisini kazanabilmelerini sağlamak amacıyla her sene geleneksel olarak yapıldığı gibi, Farmasötik Kimya IV dersi kapsamında öğrencilerimize Farmasötik Kimya alanıyla ilgili İngilizce makaleler verildi ve bu makaleleri derleyerek hem poster olarak hazırlamaları, hem de sözlü olarak sunmaları istendi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının Aralık ayının son 2 haftasında, 4'er öğrenciden oluşan toplam 16 grup, makalelerini Türkçe olarak 20 dakikalık sözlü sunu ve 5 dakikalık soru –cevap şeklinde sundular. Daha sonra her bir grup, hazırladıkları poster başında kendi posterini sundu ve arkadaşlarının sorularını cevapladı.

Eczacılık Fakültesi