Ekim

Tanitim: "Değişime Hazır Mısınız?" ve Llisansüstü Eğitim" Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Dekanlık

Eczacılık Fakültesi Erasmus ve Farabi Koordinatörlüğü  tarafından organize edilen "Değişime hazır mısınız? ve "Lisansüstü Eğitim" bilgilendirme toplantısı 28 Ekim tarihinde Eczacılık Büyük Amfi'de gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak Yrd. Doç. Dr. İnci Selin DOĞAN, Erasmus ve Farabi programları hakkında öğrencileri bilgilendirirken, Erasmus ve Farabi programı tecrübesi yaşamış olan öğrencilerimiz Giray Han AYDIN, Gamze EROĞLU, Aslıhan KEÇİLİOĞLU ve Arş. Gör. Seçkin ENGİN birer sunum yaptı. Daha sonra Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Arzu ÖZEL, "Lisansüstü Eğitimi ve Akademisyenlik" başlıklı sunumu ile öğrencilere lisansüstü eğitim hakkında bilgiler verdi. Bilgilendirme toplantısını organize eden Eczacılık Fakültesi Erasmus ve Farabi Koordinatörlüğüne  ve katılımcılara sonsuz teşekkür ederiz.