Ekim

PROJE: KTÜ Eczacılık Fakültesi ve Trabzon Ortahisar Belediyesi işbirliğiyle başlatılan "Sağlıklı Geri Dönüşüm Projesi" tanıtıldı

Dekanlık

Sağlıklı Geri Dönüşüm Farkındalık Günü

27 Ekim 2016 tarihinde Fakültemizde ‘Sağlıklı  Geri dönüşüm Farkındalık Günü’ etkinliği kapsamında   KTÜ Eczacılık Fakültesi ve Trabzon Ortahisar Belediyesi  iş birliğiyle başlatılan ‘Sağlıklı Geri Dönüşüm’  projesinin tanıtımı yapıldı.

Ortahisar Belediyesi Başkanı  Sayın  Av. Ahmet Metin GENÇ ve Ortahisar Belediyesi mensupları ve değerli öğretim üyelerimizin katıldıkları etkinliğe öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik kapsamında düzenlenen seminerde,  sürdürülebilir sağlıklı bir toplum ve temiz bir çevrenin yanında ülke ekonomisine  de  çok ciddi katkıda bulunan geri dönüşüm  hakkında  konunun uzmanlarından çok değerli bilgiler edindik. Çevre mühendisleri Sayın Özlem Akyürek ve Ezgi Kazan’a, Ziraat Mühendisi Sayın Gökçe İpek’e  verdikleri değerli bilgiler ve katkılarından  dolayı teşekkür ederiz.

Etkinlik sonunda Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Av. Ahmet Metin GENÇ, Fakültemiz Şeref Defteri’ne günün anlam ve önemi ile ilgili düşüncelerini yazarak güzel bir hatıra bıraktı.

KTÜ Eczacılık Fakültesi ve Trabzon Ortahisar Belediyesi  iş birliğiyle yürütülen ‘Sağlıklı Geri Dönüşüm’  projesi tanıtım günü etkinliğine katılan değerli konuklarımıza ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.