Aralık

KARİYER GÜNLERİ: "Geleceğimi Planlıyorum" etkinlikleri 19-23 ve 26-30 Aralık tarihleri arasında yapılmıştır

Dekanlık

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve KTÜ iş birliği ile yürütülen “Kariyer Günleri: Geleceğimi Planlıyorum” faaliyeti kapsamında düzenlenen dört günlük panel programı ile  11. ve 12. Sınıf öğrencilerine  meslek grupları tanıtımı  yapıldı. Aralarında KTÜ öğretim üye ve elamanlarının da yer aldığı çeşitli meslek sahipleri, öğrencileri İktisadi ve İdari Bilimler,  Hukuk, Tarih, Sosyoloji, PDR, İletişim ve Radyo-Televizyon, tıp hekimliği, eczacılık,  diş hekimliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, inşaat mühendisliği ve mimarlık meslek grupları hakkında bilgilendirdi. Fakültemizden Prof. Dr. Sena F. SEZEN, Yrd. Doç. Dr. Selin İnci DOĞAN, Arş. Gör. Dr. Yeşim Kaya YAŞAR ve Arş. Gör. Seçkin ENGİN, panellerde eczacılık mesleğini tanıtarak etkinliğe katkıda bulundular.

Kariyer Günleri: Geleceğimi Planlıyorum faaliyeti, 18 İlçenin Anadolu ve İmam Hatip Liselerinin son sınıf öğrencilerinin katılımıyla 26-30 Aralık tarihleri arasında düzenlenen fakülte ziyaretleri ile sona erdi.  Fakültemizi ziyaret eden öğrencilere fakültemiz hakkında bilgiler verildi. Program kapsamında,  Trabzon Milli Eğitim Müdürü Sayın Hızır AKTAŞ ve üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hikmet ÖKSÜZ fakültemize ziyarette bulundular.

KTÜ ve Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen bu önemli faaliyetin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyor, geleceğin meslek sahipleri öğrencilerimiz hedeflerinde başarılar diliyoruz.