Ağustos

İkinci Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Eczacılık Fakültesi

Birincisini 2018 yılı Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısının ikincisi 26 Ağustos 2019 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN başkanlığında toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray KOÇHAN, TİTCK Farmakovijilans ve Kontrole Tabi Maddeler Dairesi Başkanı Dr. Ecz. N. Demet AYDINKARAHALİLOĞLU, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Maksut COŞKUN, TEB 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Genel Sekreteri Uzm. Ecz. Özlem UĞURBAŞ ASLAN, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Eser BAŞARAN, Teknokent Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Eczacının Sesi e-gazete ve Farmazi Basın Yayın Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Hakan GENÇOSMANOĞLU, KTÜ Farabi Hastanesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersin YARIŞ, KTÜ Farabi Hastanesi eczacısı Ecz. Merve KILIÇ, serbest eczacılar Dr. Ecz. Aysel ÖZEKİN ve Ecz. Necdet DURGUN, Santa Farma İlaç Sanayi A.Ş. Ar-Ge Direktörü Ersin YILDIRIM ve CMC Yöneticisi Anıl ASMAZ, Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin YAYLI ve ayrıca Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Dilek KUL ve Araştırma Görevlileri İçim GÖKKAYA ve Tuğba SUBAŞ katıldı.

Toplantıda Fakültemiz ve Danışma Kurulunun görevleri ve Kurulun yapısı ile ilgili genel bilgiler verildikten sonra Fakültemizin eğitim-öğretiminin geliştirilmesi, iş dünyası ile işbirliğinin arttırılması, bilimsel araştırmaların desteklenmesi ve Fakültemizin sosyal, kültürel ve sanatsal hayata olan katkılarının arttırılması için görüş alışverişinde bulunuldu.

Fakültemize yaptıkları katkılardan dolayı toplantıya katılan değerli konuklarımıza ve Fakültemiz akademik üyelerine teşekkür ediyoruz.