Nisan

ETKİNLİK: 14 Nisan tarihinde Erzincan Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bülent Gümüşel'in katılımlarıyla "Eczacılıkta Uzmanlık" başlıklı seminer gerçekleştirildi

Dekanlık

21 Ekim 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliğine göre, klinik eczacılık ve fitofarmasi dallarında uzmanlık eğitimi görmek isteyenleri seçmek için Eczacılık Uzmanlık Sınavı (EUS) yapılacaktır. Bu eğitim hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla Erzican Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan Vekili ve Eczacılıkta Uzmanlık Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL 14 Nisan tarihinde fakültemizde "Eczacılıkta Uzmanlık" başlıklı seminerini sunmuştur.

Bu güzel ve bilgilendirici seminer için Sayın Prof. Dr. Bülent GÜMÜŞEL'e sonsuz teşekkürü borç biliriz