"Eczacılık Fakültesi Münazara Günleri"nin Dördüncüsü Yapıldı

Eczacılık Fakültesi

“Eczacılık Fakültesi Münazara Günleri”nin dördüncüsü 8 Mayıs 2019 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Reşit Tarakçıoğlu Salonu’nda yapıldı. Münazarada Eczacılık Fakültesi 5. sınıf öğrencileri “İnsan Genom Çalışmaları Etik mi? Değil mi?” sorusuna yanıt aradılar. Altı takım halinde yarışan öğrenciler jüri üyeleri tarafından değerlendirildi ve Kader YILMAZ, Yasemin ALTUN, Hüseyin NUR, Rümeysa ASLAN, Esra KARA, Hasan Tahsin ŞEN, Emine FIRAT, Fatih GÜNAYDIN’dan oluşan takım münazaranın kazananı oldu. Kazanan takıma hediyeleri Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN tarafından verildi. Münazara, takımlara hazırlık sürecinde destek veren Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÇOBAN’a ve jüri üyelerine teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile son buldu.