Dördüncü Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Eczacılık Fakültesi

4. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısının dördüncüsü 26 Ekim 2021 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN başkanlığında zoom platformu üzerinden online olarak gerçekleştirildi. Toplantıya Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray KOÇHAN, TİTCK Farmakovijilans ve Kontrole Tabi Maddeler Dairesi Başkanı Dr. Ecz. N. Demet AYDINKARAHALİLOĞLU, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Maksut COŞKUN, Pfizer Terapötik Alan Lideri Dr. İlknur AKBULUT, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Eser BAŞARAN, Eczacının Sesi e-gazete ve Farmazi Basın Yayın Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Hakan GENÇOSMANOĞLU, serbest eczacı Dr. Ecz. Aysel ÖZEKİN, Giresun Selçuk Ecza Deposu’ndan hukukçu eczacı Tuğçe AYDIN, Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurettin YAYLI ve ayrıca Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İnci Selin DOĞAN ve Dr. Öğr. Üyesi Sevda TÜRK katıldılar.

Toplantıda fakültemiz ve danışma kurulunun görevleri, kurulun yapısı ile ilgili genel bilgiler verildikten sonra; özellikle fakültemizin eğitim öğretiminin geliştirilmesi, öğrencilerimize meslek örgütlerinin tanıtımı, öğrencilerimizin sektördeki farklı iş kolları üzerine bilgilendirilmesi, bu hususta yapılabilecek ders, çeşitli eğitim ve faaliyetlerle öğrencilerimizin daha donanımlı ve seçeneklerinin farkında olarak mezun edilmesi hususunda görüş birliğine varıldı.

Fakültemize yaptıkları katkılardan dolayı toplantıya katılan değerli konuklarımıza ve fakültemiz akademik üyelerine teşekkür ediyoruz.