Doç. Dr. Arzu ÖZEL ve Arş. Gör. Burak BARUT'a ödül

Eczacılık Fakültesi

20 Mayıs tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin 64. Kuruluş yıl dönümü töreni KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Milletvekili Salih Cora, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hikmet ÖKSÜZ, il protokolü, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi 2018 Yılı ödülleri kapsamında; Sağlık Alanında Genç Bilim ve Sanat İnsanı Ödülü kategorisinde fakültemiz Araştırma Görevlisi Burak BARUT ödüle layık görüldü. Ödülünü Trabzon Milletvekili Salih CORA takdim etti.

2018 yılında Kamu-Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında projesi sona eren ve projesi başlayan akademisyenlerimize teşekkür belgeleri verildi. Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Arzu ÖZEL’ e belgesini Trabzon Ticaret ve Sanayı Odası Başkanı M.Suat HACISALİHOĞLU takdim etti.

Doç. Dr. Arzu Özel’i ve Arş. Gör. Burak BARUT’u kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.