Ocak

4. Sınıf öğrencilerimizin makale sunumları

Eczacılık Fakültesi

Öğrencilerimizin hem bireysel hem de ekip çalışması halinde bir bilimsel çalışmayı derleyerek sunabilme bilgi ve becerisini kazanabilmelerini sağlamak amacıyla her eğitim-öğretim yılında Farmasötik Kimya-IV dersi kapsamında geleneksel olarak yapılan makale sunumları 27 Aralık 2018 - 4 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Bu kapsamda öğrencilerimize Farmasötik Kimya alanıyla ilgili İngilizce makaleler verildi ve bu makaleleri derleyerek hem poster olarak hazırlamaları hem de sözlü olarak sunmaları istendi.

Öğrenciler 16 grup halinde bir araya gelerek hazırladıkları makalelerini Türkçe olarak 20 dakikalık sözlü sunum ve 5 dakikalık soru-cevap şeklinde sundular. Daha sonra her bir grup, hazırladıkları poster başında kendi posterini sundu ve arkadaşlarının sorularını cevapladı.