Mayıs

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı birinci sınıf öğrencileri için Beyaz Önlük Töreni yapıldı

Eczacılık Fakültesi

Bu yıl bilimsel eczacılığın akademik kuruluşunun 180. yılının kutlandığı 14 Mayıs Eczacılık Haftasında, Fakültemiz 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı birinci sınıf öğrencileri için KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi Hasan Turan Salonu’nda Beyaz Önlük Töreni yapıldı.

Törene, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN ve öğretim üyelerinin yanı sıra, 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Ecz. Halit Hezkıl USLU ve Eczacı Odasının Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Dilek KUL, Ecz. Halit Hezkıl USLU ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Konuşmaların ardından, öğrencilere beyaz önlükleri Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından giydirildi. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.