14 Mayıs Eczacılık Günü Kutlandı ve Beyaz Önlük Töreni Yapıldı

Eczacılık Fakültesi

Bilimsel Eczacılığın akademik kuruluşunun 179. yılının kutlandığı 14 Mayıs Eczacılık Günü kutlamaları ve Fakültemiz 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı birinci sınıf öğrencileri için Beyaz Önlük Töreni KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi Hasan Turan Salonu’nda yapıldı.

Törene, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN, 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Ecz. Halit Hezkıl USLU, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Dilek KUL ve Ecz. Halit Hezkıl USLU günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Konuşmaların ardından, öğrencilere beyaz önlükleri Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından giydirildi. Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından yapılan kokteyl ile sona erdi.