Deprem Bölgesine Yardım Kampanyası Gönüllü Öğrenci ve Personelimizle Devam Ediyor

06.02.2023 günü merkezi Kahramanmaraş olan ve Gaziantep, Hatay, Osmaniye, Malatya, Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kilis illerimizi etkileyen depremlerden doğrudan veya dolaylı olarak etkilenen vatandaşlarımız, öğrencilerimiz ve personelimiz ile yetkili merciler tarafından Üniversitemizde misafir edilmek üzere yönlendirilen depremzedelerimizin deprem sonrası hayat şartlarının oluşturulması, iaşelerinin sağlanması ve iyileştirilmesine destek sağlamak amacıyla başlatılan yardım kampanyası devam etmektedir. Desteklerinizle toplanan yardımlar, İl Valiliğimiz koordinasyonunda deprem bölgesine ve yeni oluşturulan Karadeniz Teknik Üniversitesi Deprem İletişim Merkezi (KTÜ-DİM) aracılığı ile ilimizde misafir edilecek depremzedelerimize ulaştırılmaktadır.

14 Şubat 2023