haberler

2. Geleneksel Balık Günü Etkinliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Mezunlar Derneği ve Bölümümüz tarafından organize edilen 2. Geleneksel Balık Günü Etkinliği, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Muammer Dereli Yerleşkesinde gerçekleştirildi.
18. kariyer günlerimiz kapsamında ve bölümümüzün 27. döneminde düzenlenen balık gününe katılım oldukça yüksek seviyede gerçekleşti. Katılımcılar arasında sektörün önemli noktalarında yer alan bölüm mezunları, sektör temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve öğrenciler yer aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen Balık Günü Etkinliğinde öğrenciler ile katılımcılar arasında denizcilik sektörü üzerine keyifli sohbetler gerçekleştirilirken öğrenciler ve mezunlar arasında sıcak bir ortam oluştu.
Balık Gününde konuşma yapan KTÜ DUİM Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kapt. Sevinç KÖRÜKLÜ, programa katılım gösteren tüm sektör temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, akademisyenlere ve öğrencilere teşekkürlerini iletip, bu sıcak ortamın devamlılığını temenni etti.
Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Umut YILDIRIM ve Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Muzaffer FEYZİOĞLU Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümümüzün bu gibi etkinliklerde üniversite içinde öncü olduğunu belirtip katılımcılara teşekkürlerini ilettiler.
Balık gününü organize ederek katılımlarıyla bizlere destek olan Mezunlar Derneğimizin kıymetli üyelerine, mezunlarımıza, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi akademisyenlerine, sektör temsilcilerine, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ve diğer tüm katılımcılara teşekkür ederiz. 



04 Aralık 2023