haberler

Mühendislik Fakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi 2024–2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu kapsamında, 10 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirilen törende, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Can ALTUNIŞIK ve Merkez Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Fatih Yesevi OKUR çeşitli akademik performans kategorilerinde önemli başarılara layık görülmüştür.

Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık; Akademik Teşvik Puanı, SCI/SCIE kapsamındaki yayın sayısı ve atıf sayısı kategorilerinde göstermiş olduğu üstün performans ile hem fakülte hem de bölüm düzeyinde üst sıralarda yer almıştır. Bu kapsamda; Akademik Teşvik Puanı’nda 100 puan ile Fakülte 1.’liği ve Bölüm 1.’liği, Q1 + Q2 yayın sayısında 18 yayın ile Fakülte 2.’liği ve Bölüm 1.’liği, atıf sayısında ise Fakülte 2.’liği ve Bölüm 1.’liği elde etmiştir.

Doç. Dr. Fatih Yesevi Okur ise yıl içerisinde gerçekleştirdiği başarılı akademik çalışmalar sonucunda fakülte düzeyinde “En Başarılı Genç Bilim İnsanı” ödülüne layık görülmüştür.

Hocalarımızı tebrik ediyor, akademik çalışmalarında başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.


15 Nisan 2026