Sorumluluğumu Biliyorum, Doğayı Koruyorum Etkinliği Düzenlendi

klim Değişikliği, Çevre ve Şehircilik Uygulama Araştırma Merkezi ve İklim Değişikliği ve Çevre Kulübü ortaklığında Akçaabat Ahmet Ağanoğlu İlkokulu ögretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen "Sorumluluğumu Biliyorum Doğayı Koruyorum" etkinliği KTÜ Kanuni Kampüsünde gerçekleştirildi. Merkez müdür yardımcısı Doç. Dr. Müberra Pulatkan sorumluluğunda farkındalık etkinliği ve alan gezisi gerçekleştirilirken Yaban Hayatı Müzesi ziyareti Arş. Gör. Mehmed Yunus Mengen'in anlatımıyla zenginleşmiştir. Çevre çalışanlarının ve kulüp öğrencilerinin destek ve katkılarıyla ağaç dikimi etkinliği  gerçekleştirilmiştir. Doğaya karşı sorumluluklarının bilincinde genç nesillerin eğitimine katkı sağlayan bu tür etkinlikler, toplumsal katkı boyutunda  her dönem farklı içerik ve kapsamdaki merkez faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilmektedir.

31 Mayıs 2023