Güney Kore Bilim ve Teknoloji Enstitüsü (KIST) 2024 Bahar Staj Başvuruları Başladı!

Güney Kore Bilim ve Teknoloji Enstitüsü’nde (KIST) yüksek lisans veya doktora eğitimi almak isteyen öğrencilere bir hazırlık niteliğinde olan KIST Staj Programı (KIST - Korea Institute of Science and Technology - School Internship Program) başvurulara açıldı.

Staj dönemi boyunca mevcuttaki üniversitelerinde öğrencilik statüleri devam edecek olan öğrenciler programa başvurabilmektedir. Öğrenci statüsü olmayan kişiler başvuramamaktadır.

Staj Programı aşağıdaki araştırma alanlarını kapsayacaktır.

Biyomedikal Bilim ve Teknolojiler
Enerji & Çevre Teknolojileri
Yapay Zeka-Robotik
Nanobilimler ve Teknolojiler

Başvuru kriterleri hakkında ayrıntılı bilgi için KIST Staj Programı 2023 Bahar Dönemi Program Kılavuzu’nun incelenmesi önerilmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 31 Ekim 2023

Staj dönemi: 1 Şubat - 31 Temmuz 2024

İlgilenen kişiler bölüm sayfasını takip edebilir.

13 Ekim 2023