BÖLÜM
ÖĞRENCİ
ARAŞTIRMA
Gıda Kontrolü ve Önemi Başlıklı Etkinlik Gerçekleştirildi

Etkinliğe hem Biyoloji Bölümü hem de Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü lisans ve lisansüstü öğrencileri ilgi gösterdi.
Etkinlikn kapsamında gıda kontrol laboratuvarlarında gerçekleştirilen tetkikler, gıda güvenliği, gıdalara yönelik bakanlığımın yaptığı denetimler ve AB komisyonunca reddedilen gıdaların ülkeye geldikten sonraki prosesleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
Samsun Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü Taner ÖZYURT' a bize ayırdığı vakit için teşekkür ederiz.





02 Ocak 2026
Toplantı kapsamında; genel bilgilendirme, bireysel görev dağılımları, görevler sırasında uyması gereken kurallar anlatıldı.
27 Şubat 2026
Bölüm öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Asım KADİOĞLU 2237-A eğitim etkinlikleri kapsamında ''TÜBİTAK Proje ve Makale Yazma Eğitimi'' düzenledi.
23 Şubat 2026
Bölüm öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Asım KADİOĞLU 2237-A eğitim etkinlikleri kapsamında ''TÜBİTAK Proje ve Makale Yazma Eğitimi'' düzenledi.
23 Şubat 2026
Biyoloji Disiplininin Akademik ve Mesleki Bütünlüğünün Korunması Çalıştayı'n da görev alan öğretim üyemiz çalıştay konusu ile ilgili YÖK?e sunulmak üzere bir rapor düzenlemiştir.
19 Şubat 2026
Prof. Dr. İsmail DEMİR Kahverenği kokarca üzerine gerçekleştirlen sohbette, Kahverengi kokarcanın mücadelesine dair bilgiler paylaştı.
18 Ocak 2026
Etkinlik kapsamında yemek yenildi ve bir sonraki dönem için yapılması istenen etkinlikler konuşuldu.
22 Ocak 2026
Araş. Gör. Dr. Selda DURMUŞOĞLU eşliğinde bölümümüzü ziyaret eden minik öğrenciler canlılar dünyasına dair yeni bakış açısı kazandı.
07 Ocak 2026
Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen projede Ticaret İlkokulu öğrencileriyle çim adam yapımı etkingiği düzenlendi.
31 Aralık 2025
Proje BİY4039 Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Prof. Dr. Nurhayat Özdemir danışmanlığında yürütüldü.
31 Aralık 2025
Kebir Süt işletmelerini gezen öğrencilerimiz, mikrobiyologların çalışma alanlarını gözlemleme fırsatı elde etti.
26 Aralık 2025
Düzenlenen eğitimde Laboratuvar güzvenliği ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.
29 Aralık 2025
Dr. Öğr. Üyesi Onur Tolga OKAN ve VAWTURK kurucusu İsmail ŞENOL bilgi ve tecrübelerini paylaştı.
29 Aralık 2025
Katılımın yoğun olduğu ve eğlenceli olan gezide öğrencilerimiz oldukça eğlendi.
29 Aralık 2025
Öğrencilerimizden Sude Zengin, Berkay Taştemir ve Kevser Beyza Küçük tarafından planlanmış ve başarıyla gerçekleştirildi.
29 Aralık 2025