BÖLÜM
ÖĞRENCİ
Biyoloji Bölümü'nde İŞKUR Kısmi Zamanlı Öğrencileri ile Toplantı Gerçekleştirildi
İŞKUR kapsamında Biyoloji Bölümü bünyesinde görev alacak kısmi zamanlı öğrenciler ile bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda öğrencilerin çalışma süreçlerine ilişkin genel çerçeve çizilirken, görev ve sorumluluklara dair detaylı açıklamalarda bulunuldu.
Toplantı kapsamında öncelikle programın işleyişi hakkında genel bilgilendirme yapıldı. Ardından öğrencilerin görev yapacakları birimler ve sorumlu olacakları alanlar doğrultusunda bireysel görev dağılımları gerçekleştirildi.
Görev süresince dikkat edilmesi gereken kurallar, çalışma disiplini, kurumsal iletişim, iş sağlığı ve güvenliği ile resmi prosedürler hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin hem akademik ortamın işleyişine uyum sağlamaları hem de sorumluluk bilinci kazanmaları hedeflendi.
Toplantı, soru-cevap bölümü ile sona ererken, öğrenciler sürece ilişkin merak ettikleri konular hakkında bilgi alma fırsatı buldu.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Biyoloji Bölümü, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sunan uygulamalara destek vermeye ve çalışma süreçlerini planlı bir şekilde yürütmeye devam edeceğini belirtti.




27 Şubat 2026
KTÜ Akademisyenler Türk Halk Müziği Topluluğu'nun Volkan KONAK anısına düzenlenen konseri hakkında bilgilendirme yapmıştır.
01 Nisan 2026
Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin İNCEER 7-10 Şubat tarihleri arasında FEDEK akreditasyon denetimlerinde önemli bir sorumluluk üstlendi.
10 Şubat 2026
Prof. Dr. Hüseyin İNCEER, 28-31 Mart tarihleri arasında İstanbul Medeniyet Üniversitesi?nde gerçekleştirilen önemli bir akademik denetim sürecine liderlik etti.
31 Mart 2026
Bölümümüz çay solanunda etkinlik düzenlendi.
22 Mart 2026
Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında Institute for Biological Research "Sinisa Stankovic" ziyaret edilmiştir.
30 Mart 2026
KTÜ Fen Fakültesi Dekanlığı ve Biyoloji Bölümü personeli, Ramazan Bayramı vesilesiyle düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.
30 Mart 2026
KTÜ Biyoloji Kulübü öğrencileri Ramazan ayının birleştirici ruhunu yaşamak ve öğrenciler arasındaki bağı güçlendirmek amacıyla düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.
30 Mart 2026
KTÜ Biyoloji Bölümü, Mikrobiyoloji Araştırma Laboratuvarı grubu Ramazan ayının manevi ikliminde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
30 Mart 2026
Orman Genel Müdürlüğü Bitki Doku Kültürü Ar-Ge Sorumlusu Dr. Tuğba ERGİN
13 Mart 2026
11.03.2026 çarşamba günü Aksular Otel' de bölümümüz akademik personelleri ile birlikte iftar yemeği düzenlendi.
13 Mart 2026
Kadına şiddete yönelik farkındalık oluşturma amacaıyla düzenlenen seminere Öğrencilerimizin ilgisi yüksekti.
11 Mart 2026
Toplantıda lisans düzeyinde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerle sorunlarını konuştuk.
09 Mart 2026