haberler

Biyoloji Bölümü'nde 1. ve 2. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi!

/tr/duyuru36613

1 Ekim 2021 tarihinde, Biyoloji Bölümü'ne yeni gelen 1. ve 2. sınıf  öğrencileri için "Hoş Geldiniz Programı" düzenlendi.

Programa, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Hakan YILMAZ, Biyoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Osman BELDÜZ, Fakülte Sekreteri Atilla İMAMOĞLU, Biyoloji Bölümü; 1. ve 2. sınıf öğrencileri, Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlileri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, öğrencilerin ufkunu açıcı ve öğrencileri motive edici bir konuşmayla öğrencilere olan sevgisini dile getirdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Biyoloji Bölümü’nün eğitim ve araştırma alanlarındaki gücünü vurgulayarak geleceğin, öğrencilerin elinde olduğunu ifade etti.

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Hakan YILMAZ, yeni dönemin başlamasıyla ilgili iyi niyet ve temennilerini içeren bir konuşma ile öğrencilere seslendi.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Osman BELDÜZ, Trabzon ve Biyoloji Bölümü hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı. Trabzon’un güzellikleri, Biyoloji Bölümü'nün güçlü ve avantajlı yönleri hakkında bilgi verdi. Başarıya giden yolda önerilerde bulundu. Ardından Biyoloji Bölümü Öğretim Elemanları öğrencilere takdim edildi. 

Toplu fotoğraf çekiminin ve ikramların ardından program sona erdi.


05 Ekim 2021