Ocak

Mühendislik Tasarımı ve Bitirme Çalışması Bütünleme Teslimi ve Sunumu Hakkında

Bilgisayar Mühendisliği

• 2023-2024 Güz Dönemi Mühendislik Tasarımı Bütünlemeye Bırakılan Tezleri aşağıdaki Tez Yazım Kılavuzuna göre hazırlanıp Tez Teslim Koşulları Formu ile birlikte 2 Şubat 2024 Cuma gününe(dahil) kadar elektronik ortamda Danışmana teslim edilmelidir. Sunumdan başarılı geçen öğrenci ise Tezin son halini Tez Teslim Koşulları Formu ile birlikte tasarim@ceng.ktu.edu.tr adresine göndermelidir. Tez Sunumları, 8 Şubat 2024 Perşembe 13:00 tarihinde başlayıp, Bilgisayar Grafik Laboratuvarında aşağıdaki poster sunum planına göre yüzyüze olarak Jüriye yapılacaktır, aynı saatte bütünleme sınavı olan öğrenci danışmanıyla görüşmelidir. Posterler A1 boyutunda (594x841mm) hazırlanacaktır. Poster Sunum Tahta Arkalık (Şövale) görünümü için tıklayınız. Öğrenciler, son slaytında en fazla 5 dakikalık en düşük 720p çözünürlükte çalışmanın varsa demo videosunun Drive linkini de içeren sunumlarını .pptx veya .pdf formatında tasarim@ceng.ktu.edu.tr adresine sunum öncesi e-maille iletmelidir. (29.01.2024)

•  2023-2024 Güz Dönemi Bitirme Çalışması Bütünlemeye Bırakılan Tezleri aşağıdaki Tez Yazım Kılavuzuna göre hazırlanıp Tez Teslim Koşulları Formu ile birlikte 2 Şubat 2024 Cuma  gününe(dahil) kadar elektronik ortamda Danışmana teslim edilmelidir. Sunumdan başarılı geçen öğrenci ise Tezin son halini Tez Teslim Koşulları Formu ile birlikte bitirme@ceng.ktu.edu.tr adresine göndermelidir. Tez Sunumları, 8 Şubat 2024 Perşembe 13:00 tarihinde başlayıp, Bilgisayar Grafik Laboratuvarında aşağıdaki poster sunum planına göre yüzyüze olarak Jüriye yapılacaktır, aynı saatte bütünleme sınavı olan öğrenci danışmanıyla görüşmelidir.  Posterler A1 boyutunda (594x841mm) hazırlanacaktır. Poster Sunum Tahta Arkalık (Şövale) görünümü için tıklayınız. Öğrenciler, son slaytında en fazla 5 dakikalık en düşük 720p çözünürlükte çalışmanın demo videosunun Drive linkini de içeren sunumlarını .pptx veya .pdf formatında bitirme@ceng.ktu.edu.tr adresine sunum öncesi e-maille iletmelidir. Çalışmasını Bütünlemeye bırakacaklar şimdilik tez veya sunum teslim etmeyecekler. Onlar için daha sonra ayrıca duyuru yayınlanacaktır. (29.01.2024)