Şubat

Mühendislik Tasarımı/Bitirme Çalışması Danışman Başvuruları

Bilgisayar Mühendisliği

2022-2023 Bahar Dönemi Mühendislik Tasarımı danışman başvuruları akademik takvimde belirtildiği gibi 3 Mart Cuma gününe kadar (o gün dahil) aşağıdaki linkten temin edilecek başvuru formunun yalnızca Öğrenci bölümünü bu dersi alan bütün öğrenciler doldurularak yapılacaktır. Formlar tasarim@ceng.ktu.edu.tr  adresine e-maille .docx formatında gönderilecektir. (24.02.2023)

2022-2023 Bahar Dönemi Bitirme Çalışması Konusu başvuruları akademik takvimde belirtildiği gibi 3 Mart Cuma gününe kadar (o gün dahil) aşağıdaki linkten temin edilecek bu dersi alan bütün öğrenciler başvuru formları doldurularak yapılacaktır. Formlar bitirme@ceng.ktu.edu.tr  adresine e-maille .docx formatında gönderilecektir.  (24.02.2023)