Aralık

Hacettepe Üniversitesi Game Jam Oyun Yapma Yarışması

Bilgisayar Mühendisliği

ACM Hacettepe olarak HUJAM'22 (Hacettepe Üniversitesi Game Jam) adı altında 9-12 Aralık tarihleri arasında discord üzerinden online olarak bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan 72 saatlik bir ödüllü oyun yapma yarışması düzenlenmektedir.

Jam'de yapılan oyunlar itch.io sayfamıza yüklenecektir. Yarışmaya katılım bireysel veya takım halinde (kişi sınırı yok) sağlanabilir. Jammerların (yarışmacıların) oylaması sonucunda finale kalan 10 takım, jürimiz tarafından oylanacak ve bu oylar sonucunda 18 Aralık 2022 tarihinde ACM Hacettepe YouTube kanalında yarışmayı kazanan ilk 3 takım canlı olarak açıklanacaktır.

HUJAM'de amacımız, Türkiye'de oyun sektörüne meraklı isimleri bir araya getirmek ve rekabet ile HUJAM'de gelişmelerini sağlamaktır.

Yarışmada verilecek ödüller şu şekildedir:

1. Takıma 8000 TL

2. Takıma 5000 TL

3. Takıma 3000 TL

Başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

forms.gle/aSfEokC1MLn4uoWt9

Aynı zamanda takım arkadaşı arayanlar etkinlik sitemizde ve formda bulunan discord sunucumuzda "takım arkadaşı arama" kanalından yararlanabilirler.

Discord kanalı ve detaylı bilgi için etkinlik sitesini ziyaret edebilirsiniz 👇🏻

hujam.acmhacettepe.com