Ağustos

GÜNCELLEME! 2023-2024 İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Hazırlık Programı Muafiyet Sınavı Hk.

Hazırlık Programı

Sevgili Öğrenciler,

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümüne, Yeni Evinize, Hoş Geldiniz!

Bölümümüz'de 1 yıl hazırlık programı uygulanmaktadır. Hazırlık sınıfından muaf olmak için 4 ve 5 Ekim’de yapılacak Yüz Yüze Muafiyet sınavına girmeniz gerekiyor.

Bu sınav 2023-2024 eğitim-öğretim yılı yeni kayıt yaptıran ve önceki yıldan hazırlık sınıfı tekrarına kalan, ve Yatay Geçiş (Muafiyet şartlarını yerine getiremeyen) ile Bölümümüze gelen öğrenciler için yapılacak.

HAZIRLIK MUAFİYET SINAVI Tarihleri:

4 Ekim 2023, 10:00 - Grammar & Reading

4 Ekim 2023, 13:00 - Listening

4 Ekim 2023, 14:30 - Writing

5 Ekim 2023, 09:00 - Speaking

HAZIRLIK MUAFİYET SINAVI İçeriği:

Grammar + Reading: YDS

Listening: Upper-intermediate Listening Questions

Writing: Composing a 5 Paragraph Essay

Speaking: The IELTS Speaking Exam

HAZIRLIK MUAFİYET SINAVI Yeri:

KTÜ, Edebiyat Fakültesi, C Blok, Zemin Kat, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü.

(Önemli Not: Sınav için lütfen Yabancı Diller Yüksek Okulu Binasına gitmeyiniz veya müracaatta bulunmayınız.)

Bu sınava girmek zorunlu değil ve girmediğiniz takdirde Hazırlık sınıfına devam edeceksiniz fakat kendi seviyeniz ve Bölüm beklentilerini öğrenmek adına sınava girmeniz tavsiye edilir.

Bu sınava herhangi kayıt yaptırmaya gerek yoktur. Sınava girmek için TC Kimlik belgeniz veya Pasaport veya Yabancı Kimlik Belgeniz yeterli olacaktır.

2 ve 3 Ekim tarihlerinde Bölüm dersliklerinde “Sevgili Öğrencilerimizle Tanışma Oturumları” yapılacaktır.

İrtibat: sayez@ktu.edu.tr

Herhangi önemli bilgiyi kaçırmamak adına, Bölüm resmi web sayfasını sürekli ziyaret ediniz.

Başarılar!