Haziran

Arasınav Mazeret Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine

İngiliz Dili ve Edebiyatı

Mazeret Sınavına Girecek Öğrencilerimizin Dikkatine:

Mazereti nedeniyle ara sınavlara giremeyen öğrencilerin mazeretlerini ekte verilen dilekçe ile bölüm başkanlıklarına e-mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir. Mazereti kabul edilenlerin mazeret sınavları sınav programlarında belirtilen tarih (22-23 Haziran 2020) ve saatlerde ders dinlediğiniz sistem üzerinden yapılacaktır. (MAZERET SINAVI DİLEKÇESİ)

Öğrencilerin mazeret dilekçelerini mazeretlerinin bitiş tarihini izleyen iki gün içerisinde kayıtlı olduğu bölüm başkanlığına e-mail ile göndermeleri gerekmektedir. Bu sürenin dışında yapılan başvurular işleme alınmayacaktır. Mazeret sınavlarına girmeyen/giremeyen öğrencilere yeni bir mazeret sınavı yapılmaz.

Mazeret sınavları vize sınav türü test, klasik (yazılı) sınav olan dersler için söz konusudur. Sınav türü ödev olan dersler için mazeret sınavı yoktur. Ayrıca sınav türü ne olursa olsun Final, Bütünleme ve Mezuniyet sınavları için mazeret sınav hakkı bulunmamaktadır.

Mazereti kabul edilenlere ilişkin bilgi mazeret sınavından 19 Haziran 2020 saat: 13:00) önce bölümünüzün web sayfasında ilan edilecektir.

Prof. Dr. Mustafa Naci KAYAOĞLU

Bölüm Başkanı