Future Skills Academy/Geleceğin İşleri Akademisi

Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü

Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası eş başvuru sahipliğinde "Future Skills Academy/Geleceğin İşleri Akademisi" projesi yürütülmektedir. Proje, dijital dönüşüm kapsamında geleceğin iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılayabilecek iş gücünün yaratılmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Dolayısıyla projenin faaliyetlerinden biri olarak Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezinde 42 kişiye yönelik “Artırılmış Gerçeklik & Sanal Gerçeklik” ve “Katmanlı Üretim & Tasarım” konularında 2 farklı eğitim modülü düzenlenecektir. AR&VR Eğitimi 18 Mart – 07 Haziran 2024 tarihleri arasında, Katmanlı Üretim ve Tasarım Eğitimi 18 Mart – 24 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecektir. Eğitimler üniversite öğrencilerimize ve akademisyenlerimize tamamen ücretsiz olacaktır.  Bu anlamda üniversitemizin ilgili bölümlerine özel bilgilendirme yapıyoruz.

Düzenlenecek olan eğitimleri hem öğrencilerinize hem akademik personellerinize duyurmanızı ve etkinliğe ait görselleri uygun göreceğiniz sosyal medya kanallarınızda paylaşmanızı rica ediyoruz.

Başvuru linki: https://www.yeniliklegelecege.com/egitim.html