Öğr. Gör. Dr. Fatma GÜNEŞ ve Öğrencilerimizin eserleri sergilenmeye hak kazandı.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulu E-sanat Galerisi tarafından, 8 Mart - 31 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Kadın Olmak” adlı çevrimiçi karma sergisine posterleri ile katılım yapıp eserleri sergilenmeye değer görülen Öğr. Gör. Fatma GÜNEŞ ve öğrencileri Ali ALBAYRAM, Ali LALEGÜLÜ, Asma ALAYOUBİ, Baran Toprak AKDEMİR, Batu Rıfat ARAS, Berfin ETYEMEZ, Betül KAHVECİ, Buğra BEKİROĞLU, Ceren KULOĞLU, Dilber BAŞOĞUL, Fatma Zehra AKCAN, Gürkan YÜKSEL, Hümeyra Zeynep DEMİR, Hüsna ATA, Hüsna İKİBAŞ, Kaan BORAN, Nursu AKSOY, Salih AKPINAR, Serkan ÇOLAK, Tuğba BAŞ, Tuğçegül TELLİ, Tunahan ÖZTEMEL ve Yaren KURT’u tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

08 Mart 2024