Mezunlarla Söyleşi 2'' Etkinliği Yapıldı

Ülkesine ve yaşadığı coğrafyaya katma değer üreten mezunlarımızla gurur duyuyoruz.

KTÜ Arsin Meslek Yüksekokulu Mezunlarla İletişim Komisyonunun düzenlediği Mezunlarla Söyleşi-2 etkinliğinde Elektrik ve Enerji Bölümü Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı 2018 yılı mezunlarından, hem MYO birincisi hem de bölüm birincisi olan Onur Yavru ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığında Astsubay Çavuş olarak görev yapan Emirhan İshak, öğrencilerimizle buluştu. Her iki mezunumuz da Trabzon'da doğalgaz sektöründe hizmet veren öncü kuruluşların çözüm ortağı olarak çalışmaktalar...

Duygu dolu anların yaşandığı söyleşi, mesleki ve hayata dair tecrübelerin paylaşıldığı, KTÜ mezunu olmanın sahadaki farklılığı, eğitim hayatını sürdürmenin (DGS ile Lisans eğitimini) önemi hakkında paylaşımların ardından Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Hasan ÖZTÜRK'ün teşekkür belgesi ve hediyelerin takdimi ile sona erdi.

01 Aralık 2021