haberler

Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ile Arsin Kaymakamlığı arasında, sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirmek amacıyla yapılan “Sportif İmkânların Kullanımı” protokolü kapsamında; Arsin Meslek Yüksekokul Müdürlüğü ile Arsin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde; 15-21 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Haftası nedeniyle "Hamsimiz Finduğumuz Hareket Mutluluğumuz" sloganıyla, Arsin-Yomra İlçe Emniyet Müdürü Recep Öztabak’ın yürüyüş amirliğinde, Arsin Gençlik ve Spor Müdürü Taner Şentürk’ün refakatinde, Arsin Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, akademik ve idari personelleri ile Arsin Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü personelleri ile beraber Arsin Spor Salonundan başlayıp Holefter Organik Pazar alanına kadar 9.800 metrelik doğa yürüyüşü yapıldı.

Yürüyüşün varış noktasındaki Holefter Organik Köy Pazarı alanında Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir ve Belediye Başkanı M. Said Gürsoy’un karşılamaları ile çeşitli ikramlar yapıldıktan sonra spor aktiviteleri ve eğlenceler gerçekleştirildi.

Etkinliğin gerçekleştirilmesindeki desteklerinden dolayı; Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet ÖZDEMİR’e, Belediye Başkanı M. Said GÜRSOY ile Arsin Gençlik ve Spor Müdürü Taner ŞENTÜRK’e teşekkür ederiz.

         


15 Mayıs 2022