Cumhuriyetimizin 100. Yılına İthafen adlı sergi açılışı gerçekleşti

Karadeniz Teknik Üniversitesi Arsin Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrenci ve hocalarından tarafından hazırlanan “Cumhuriyetimizin 100. Yılına İthafen” adlı serginin açılışı 28 Ekim 2023 tarihinde KTÜ Koru Otel’de gerçekleştirilmiştir. Küratörlüğünü öğretim elemanlarımızdan Öğr. Gör. Fatma Güneş'in üstlendiği sergide, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anılmış, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılının coşkusu ile geleceğe yönelik umut dolu sözler ve temenniler dile getirilmiştir. Sergi, 28 Ekim – 3 Kasım 2023 tarihleri arasında KTÜ Koru Otel’de ziyaretçiler ile buluşacaktır. Serginin açılışında, Arsin Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Zeynep SADIKLAR, Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Hakan ADANUR, Öğr. Gör. Yakup HEYAL ve Öğr. Gör. Dr. Uğur ARAS hazır bulunmuşlardır. Sergi katılımcıları Öğr. Gör. Fatma GÜNEŞ, Öğr. Gör. Oğuzhan DEMİR, Asma AL AYOUBİ, Baran Toprak AKDEMİR, Berfin ETYEMEZ, Buğra BEKİROĞLU, Ceren KULOĞLU, Ebrar KANCA, Fatma Zehra AKCAN, Hüsna ATA, Hüsna İKİBAŞ, Kaan BORAN, Nursu AKSOY, Sedanur MUTAF, Semih AKBULUT ve Serkan ÇOLAK’tır.

28 Ekim 2023