haberler

Birim Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı.

 

Yükseköğretim Kurumlarının İş dünyası ile iletişiminin ve işbirliğinin güçlendirilmesi, bilimsel araştırmaların desteklenmesi, üniversitenin ve birimlerin sosyal, kültürel ve sanatsal hayata olan katkılarının artırılmasına yönelik önerilerde bulunmak üzere oluşturulan Birim Danışma Kurulumuz 15.11.2021 tarihinde Saat 14:30’ da Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda toplandı.

            Toplantıya İlçe kaymakamı Ömer Ahmet ÖZDEMİR, Belediye Başkanı Muhammet Sait GÜRSOY, Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Şükrü ÖZŞAHİN, Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut ÇELEBİ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr Hasan ÖZTÜRK ve Raportör üye olarak Yüksekokul Sekreteri Enver PEKTAŞ katıldı.

Toplantıda Meslek Yüksekokulunda mevcut programlar ve açılabilecek programlar, öğrencilerin barınma sorunları, Arsin OSB ile işbirliği imkanları yanında öğrencilere yönelik yapılabilecek sosyal ve kültürel faaliyetlerin neler olabileceği üzerinde görüşmeler yapıldı.

Kaymakam Ömer Ahmet ÖZDEMİR yapılacak çalışmalar için “kısa, orta ve uzun vadeli planlamalar “yapılması gerektiği, Belediye başkanı Muhammet Sait GÜRSOY “Öğrencilerin ilçe ile kaynaşması için etkinlikler yapılması, Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut ÇELEBİ “Öğrencilerin ders uygulamalarını ve stajlarını yapmaları için gerekli desteğin verileceğini” ve Meslek Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Şükrü ÖZŞAHİN’de “açılabilecek yeni programlar ve yurt konusunda destek beklediklerini” vurguladılar.

Toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.


16 Kasım 2021