Arsin MYO KTÜ 2022 Kalite Ödülüne Layık Görülmüştür

2022 akademik yılı içerisinde çalışmalarını yürüten akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin; araştırma, çalışma, eser, etkinlik ve hizmetlerini değerlendirerek üstün niteliklerini onaylamak, bilim çalışmalarını desteklemek amacıyla verilen; Akademik Ödül, Genç Bilim İnsanı Ödülü, Doktora Tez Ödülü, Kalite Ödülü, Kaliteye Katkı Ödülü, Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Ödülü, İdari Personel Başarı Ödülü, Akademik ve İdari Personel 40. Yıl Hizmet Ödülü, Kurum Dışı Katkı Ödülü ile Ulusal ve Uluslararası Yarışmalarda Temsil Ödülü, Üniversitemizin 68. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni'nde sahiplerine takdim edildi.

Arsin Meslek Yüksekokulumuz ise geçen sene olduğu gibi bu sene de KTÜ 2022 Kalite Ödülüne layık görüldü. Okulumuz adına ödülü, müdür yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Zeynep SADIKLAR aldı.

24 Mayıs 2023