haberler

Arsin Meslek Yüksekokulu 10. Dönem Mezuniyet Töreni

Arsin Meslek Yüksekokulu 10. Dönem Mezuniyet Töreni, KTÜ Orman Fakültesi’ndeki Ahmet ŞENER amfisinde, 24 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Program; Arsin Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ve öğrencileri ile öğrenci ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Zeynep SADIKLAR’ın yaptığı konuşmanın ardından, Meslek Yüksekokulu birincisi Ayşe SARICAOĞLU TUĞLU duygu ve düşüncelerini paylaştı. SARICAOĞLU TUĞLU’nun konuşmasının ardından Meslek Yüksekokulunu derece ile bitiren öğrencilere ödülleri ve hediyeleri verildi. MYO genelinde dereceye giren öğrencilerin ardından, program bazında dereceye giren öğrencilere de hediye ve plaketleri, program öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı 10. Dönem mezunları arasında dereceye giren öğrenciler;

Meslek Yüksekokulu Birincisi: Ayşe SARICAOĞLU TUĞLU, İkincisi: Gönül BOZKURT, Üçüncüsü: Nurşen ÇAKIR,

Elektrik ve Enerji Bölümü Doğalgaz ve Tesisatı Programı Birincisi: Yusuf FİLİZFİDANOĞLU, İkincisi: Ümit SİVİL, Üçüncüsü: Ömer Alperen ALEMDAR,

Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı Birincisi: Esat Zorbey HOLOĞLU, İkincisi: Minenur ÇIVGA, Üçüncüsü: Huri ALEMDAR,

Tasarım Bölümü İç Mekân Tasarımı Programı Birincisi: Ayşe SARICAOĞLU TUĞLU, İkincisi: Gönül BOZKURT, Üçüncüsü: Nurşen ÇAKIR oldu.

Bu yıl ilk kez mezun veren İç Mekân Tasarımı Programında dereceye giren öğrenciler, aynı zamanda Meslek Yüksekokulu genelinde de dereceye girerek gururlandılar. Öğrenci temsilciliğini üstlenen ve okulun organizasyonlarında aktif görev alan Yusuf FİLİZFİDANOĞLU ve okulu teknik anlamda destekleyerek, eğitim-öğretim ve daha pek çok etkinliğin sorunsuz bir şekilde düzenlenmesine yardımcı olan Emre ÇETİN’e de desteklerinden ötürü teşekkür belgeleri ile hediyeleri takdim edildi. Öğrencilerin, 2 yılın anısına hazırladıkları fotoğraf gösteriminin ardından amfideki program sona erdi. Mezuniyet andı ve kep atma merasimi için fakültenin arkasındaki yeşil alana geçildi.

Yeşil alanda devam eden tören, Öğretim Görevlisi Mustafa İPEK tarafından mezuniyet andının okutulması, kep atma, toplu resim çektirilmesi ve çeşitli ikramların ardından sona erdi.

 


28 Haziran 2022