Arsin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Faaliyetleri adlı seminer gerçekleştirildi.

Arsin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında bilgilendirme semineri verilmiştir.

Arsin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Taner Şentürk’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen seminerde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün yapmış olduğu faaliyetler ve öğrencilerimize yönelik yapılabilecek etkinlikler anlatıldıktan sonra 6 farklı branştaki spor hocası ile öğrencilerimiz arasında soru-cevap bölümüne geçilmiştir.

Seminer sonunda öğrencilerimize dağıtılan formlar ile hangi sportif faaliyetlere katılım sağlamak istedikleri hakkında geri dönüşler alınmıştır.

Ayrıca Arsin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile okulumuz arasında protokol yapılmasına yönelik görüşmeler yapılarak çalışmalara başlanmıştır.

20 Aralık 2021