Mart

Grafik Tasarım Bölümü Öğrencilerimizden Feyza Nur Şahın ve Büşra Dilan Gülay “26. İzmir Avrupa Caz Festivali 17. Caz Afişi Yarışması”Nda Hazırlamış Oldukları Afiş Tasarımları ile Sergileme Ödülüne Lâyık Bulunmuşlardır.

Arsin MYO

‘Avrupa Cazı’ gibi özel bir alana sahip, dünyanın sayılı festivallerinden biri olan ‘İzmir Avrupa Caz Festivali’ne gençlerin bakış açısını taşımak ve yaratıcılıklarını sergilemeye fırsat tanıyan, ayrıca grafik sanatına ilgi duyan öğrencilerin ve genç grafik sanatçılarının yaratıcılıklarını desteklemeyi hedefleyen ve seçilen eseri 26. İzmir Avrupa Caz Festivali gibi saygın bir organizasyonun afişi olarak kullanarak, genç sanatçılara yeni ufuklar açmayı, yeni olanaklar sağlamayı amaçlayan 26. İzmir Avrupa Caz Festivali 17. Caz Afişi Yarışması sonuçları açıklanmıştır.

Bu yıl on yedincisi düzenlenen yarışmaya toplamda 522 afiş çalışması katılmış, birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülleri ile birlikte 36 afiş tasarımına sergileme ödülü verilmiştir.

Yarışmada Üniversitemiz Arsin Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı 2. sınıf öğrencilerinden Feyza Nur ŞAHİN ve Büşra Dilan GÜLAY hazırlamış oldukları afiş tasarımları ile sergileme ödülüne lâyık bulunmuşlardır. Bu vesile ile öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.