Aralık

Arsin Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı Öğrencilerinden İzel Selin Şenel Almış Olduğu Tasarım Felsefesi ve Yaratıcılık Dersi Kapsamında Hazırladığı Afiş Tasarımı ile Sergileme Ödülüne Layık Bulunmuştur.

Arsin MYO

Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü önderliğinde, Türkiye Organ Nakli Vakfı, Organ Nakli Koordinatörleri Derneği, Karaciğer Nakli Derneği’nin paydaş kurumlar olarak yer aldığı, organ bağışının küresel bir sorun olduğu bu zamanda uluslararası alanda toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleştirilen 3. Posterland.org Uluslararası Afiş Yarışması düzenlendi.

Yarışmaya uluslararası çapta 36 ülkeden toplam 1400 afiş tasarımı katıldı. Uluslararası üyeden oluşan yarışma jürisinin titizlikle yaptığı seçimler sonucunda Arsin Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencilerinden İzel Selin ŞENEL almış olduğu Tasarım Felsefesi ve Yaratıcılık dersi kapsamında hazırladığı afiş tasarımı ile sergileme ödülüne layık bulunmuştur. Katkılarından dolayı başta dersin sorumlu öğretim elemanı Öğr. Gör. Mustafa İPEK olmak üzere Grafik Tasarım Programı öğretim elemanlarına teşekkür eder, başarısından dolayı öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.