LUCENT MARİTİME Firmasından KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulumuza Bilgilendirme Ziyareti ()

Denizcilik kariyer günleri etkinlikleri çalışmaları nedeniyle Trabzon’da bulunan Lucent Maritime şirketi yetkilisi Sayın: Gökhan BAĞIŞ, KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek konferans salonumuzda öğrencilerimize yönelik bilgi vererek;  Meslek Yüksekokulu mezunu öğrencilerin gemilerde çalışma şartları “Elektro Technical Officer ve Gas Engineer” mesleği hakkında bilgi, mesleğin incelikleri, avantajları, Dünyadaki yeri hakkında bilgi verirken, ekonomik şartlar kısmında ise; kendini yetiştiren, yabancı dilini geliştiren kişilerin aylık 4-5.000 USD’ye iş imkanı bulabildiklerini ifade etti. Konferans soru-cevap kısmı ile sona erdi.

Meslek Yüksekokulumuza gelerek değerli bilgilendirmeleri için; Lucent Maritime şirketi Genel Müdür Yardımcısı Sayın: Gökhan BAĞIŞ’a teşekkür ederiz.

KTÜ Sürmene Abdullah kanca MYO Yönetimi