Ekim

Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar ile Dilekçe Hakkının Kullanılması Konularında Eğitim Verildi.

Memur Akademisi

Resmi yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar ile Dilekçe Hakkı konularında17 Ekim 2019 tarihinde Üniversitemiz Nazım Terzioğlu Amfisinde Genel Sekreter Yardımcımız Fazlı ÖZTEL tarafından bir eğitim verildi.

Eğitim öncesi bir konuşma yapan Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Bünyamin ER, personele yönelik bu tür eğitimlerin Uzaktan Eğitim Merkezi tarafından da desteleneceğini, yüz yüze eğitim yanında personelin tereddüt ettiği, uygulamada sorun yaşadığı konuların 10-15 dakikalık video eğitimleri ile giderilemeye çalışılacağını, memurun masasının başında veya evinde bu eğitimleri sürekli izleme imkanı olacağını belirterek, verilen eğitimlerle ilgili geri dönüşlerin öneri formları ve anketlerle değerlendirileceğini, konuların gelen taleplerle arttırılarak zenginleştirileceğini söyledi.

Resmi yazışmalarda yapılan temel hatalar ile dilekçelerin alınması ve işleme konulması konularının anlatıldığı eğitime Fakülte/Enstitü/Meslek Yüksekokulu/Yüksekokul Sekreterleri, yazı ve özlük işleri personel, şefler, taşınır kayıt yetkilileri, bölüm sekreterleri, mali işlem personel ve birim yöneticilerinin uygun gördüğü personel katıldı.

Eğitim dosyamıza Eğitim ve Sunumlar sayfamızdan ulaşabilirsiniz.