Aralık

Ayrıntılı Finans Programı ve Birim Faaliyet Raporunun Hazırlanması Konularında Eğitim Verildi.

Memur Akademisi

Üniversitemiz “Memur Akademisi” eğitim programı takvimi uyarınca, 2020 Yılı Ayrıntılı Finans Programı ve 2019 Yılı Faaliyet Raporunun Hazırlanması ile ilgili olarak 19.12.2019 tarihinde "Hizmetiçi Eğitim Toplantısı" gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Fen Fakültesi Nazım Terzioğlu Amfisinde düzenlenen hizmetiçi eğitimde, 2020 Yılı Ayrıntılı Finans Programı ve 2019 Yılı Faaliyet Raporunun Hazırlanması ile ilgili Genel Sekreter Yardımcısı Fazlı ÖZTEL tarafından sunum gerçekleştirildi. 2020 Yılı Ayrıntılı Finans Programı konusu ile ilgili Strateji ve Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kenan CEBECİ tarafından bilgilendirmenin yapıldığı hizmetiçi eğitim programında Şube Müdürü Ufuk ÖZTÜRK ise konu ile ilgili soruları cevaplandırdı. Eğitime Üniversitemiz daire başkanları, fakülte, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu sekreterleri, şube müdürleri, şefler, yazı işleri ve özlük işleri personeli ile bölüm sekreterleri katıldı.

Eğitim dosyamıza Eğitim ve Sunumlar sayfamızdan ulaşabilirsiniz.