duyurular

22

Kasım

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 2914 Sayılı Yükseköğretim Personel Kanunları ile İlgili Eğitim Verildi.

Memur Akademisi

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunları ile ilgili Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı  Fazlı ÖZTEL tarafından 21 Kasım 2019 tarihinde "Hizmetiçi Eğitim Toplantısı" gerçekleştirildi.

Eğitim öncesi açış konuşması yapan yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet ÖKSÜZ, eğitimlerin yararına değinerek, 2020 yılından itibaren dört dönem halinde "Memur Akademi" adı altında, akademik takvime bağlanan, personel tarafından konusu, yeri, saati önceden bilinen eğitimler verileceğini, bu eğitimlerde üniversitemiz ile ilgili genel mevzuat yanında personelin kişisel gelişimine katkı sağlayacak konuların da ele alınacağını söyledi.

2547 sayılı kanun ve 2914 sayılı kanunlarda yer alan maddelerin uygulanması sırasında yaşanan sorunlar ve çözüm yollarının gösterildiği ve yaklaşık 3 saat süren eğitime daire başkanları, fakülte/enstitü/meslek yüksekokulu sekreterleri, şube müdürleri ve şefler, mali işlemleri yürüten personel, yazı ve özlük işleri personeli katıldı.

Eğitim ile ilgi dosyalara Memur Akademisi-Eğitim ve Sunumlar sayfamızdan ulaşabilirsiniz.