Uluslararası Öğrenci Kulübü Koordinatörlerimiz ile Bir Araya Geldi

Uluslararası Öğrenci Kulübü yönetim ekibi uluslararası öğrencilerimiz ile Koordinatör hocalarımız Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü’nde bir araya geldi. Karşılıklı fikir alışverişi ve uluslararası öğrenciler için organize edilecek çeşitli etkinliklerin ile ilgili görüşmelerin yapıldığını toplantıya KTÜ Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ümit ALVER, Değişim Programları Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Samet DEMİREL, Uluslararası Öğrenci İşleri Koordinatörlüğü Yardımcıları Doç. Dr. Tane VERGİLİ ve Prof. Dr. Sercan EROL, Uluslararası Öğrenci Kulübü Başkanı Bukari Nour WARFA, Başkan Yardımcısı Wajeeha MUNOWAR, Sosyal Etkinlikler Sorumlusu Theint Shwe SIN, İletişim Sorumlusu Esma HASSON, Maliye Sorumlusu Naima IDINOVA ve Sosyal Medya Sorumlusu Saad HASSON katılım gösterdi.

07 Mayıs 2024